Beyin fəaliyyətinə müsbət təsir edən, yaddaşı və diqqəti yaxşılaşdıran dadlı məhsul var. O, həm də ürək xəstəliyinin inkişaf riskini azaldır. Bu, insana xoş əhvali-ruhiyyə bəxş edən şokoladdır!
Şokoladın tərkibində sink, maqnezium, fosfor, dəmir, həmçinin həzm prosesini əhəmiyyətli dərəcədə sürətləndirən liflər var. Bu da qan dövranını da yaxşılaşdırır. Tərkibindəki maddələr ürək xəstəliklərinin inkişaf riskini azaldır. Həkimlər hesab edirlər ki, şəkər xəstəliyinin qarşısını almaq üçün şokolad yemək lazımdır.
Bundan əlavə, bu ləzzətdən istifadə edərkən xoşbəxtlik hormonu istehsal olunur. Şokolad əhvalınızı yüksəldə və depressiyadan xilas edə bilər. O, həm də enerji verir.
XQ